• Şatobrian resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2172

Tarix : 26.10.2020, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Sümüksüz dana əti - 400 qr.
Göbələk - 2 ədəd
Pomidor - 2 ədəd
Kərəviz - 5 yarpağ
Kərə yağı - 3 x.q.
Duz, istiot zövqə görə

Sous üçün:
Xırda doğranmış soğan - 3 x.q.
Sirkə - 1 x.q.
Su - 1 x.q.
Yumurta sarısı - 2 ədəd
Ərinmiş kərə yağı - 1 stəkan
Xırda doğranmış kərəviz - 1 x.q.
¼ limonun suyu
Duz, qara istiot zövqə görə

Hazırlanması:
Əti döyün. Üzərinə duz, istiot və yağ sürtün. Tavada 5-6 dəqiqə qızardın. Pomidorları sobada bişirib, göbələyi yağda qızardıb, pomidorları üzərinə əlavə edin. Bişmiş qarışığı ətin üzərinə töküb, doğranmış kərəvizi əlavə edin.
Kənarda xırda doğranmış soğana qara istiot və sirkə töküb, tavada qızardın. Üzərinə limon suyu, yumurta sarısını və duzu əlavə edib, vam odda azca bişirin. Üzərinə ərinmiş kərə yağı və kərəviz töküb, qarışdırın. Qarışıq hazır oolduqdan sonra qızarmış ətin üzərinə tökün.

Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, doğranmış, üzərinə, əlavə, töküb, Üzərinə, kərəviz, qızardın, Xırda, zövqə, tavada, soğana, sirkə, kərəvizi, qarışığı, Bişmiş, Kənarda, xırda, sarısını, oolduqdan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN