• Ballı, küncütlü, qızarmış toyuq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1869

Tarix : 19.04.2021, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
600 qram sümüksüz toyuq əti
2 xörək qaşığı bal
2 xörək qaşığı küncüt
2 xörək qaşığı soya sousu
1 diş sarımsaq (sürtgəcdən keçirilmiş)
1 çay qaşığı qara bibər
Duz

Hazırlanması:
Zeytun yağı xaric bütün ləvazimatları böyük bir qabda alın və yaxşı qarışdırın.
Toyuqların hər tərəfdinin souslandığından əmin olun.
Qabın qapağını bağlayın və ya streçlə sarın soyuducuda yarım saat saxlayın.
Tavanı orta istilikdə biraz qızdırdıqdan sonra zeytun yağı tökün və toyuğu tavaya qoyun.
Toyuğun rəngi suyunu çəkəndə dönməyə başlayacaq.
Bişdiyindən əmin olduqdan sonra servis edin.

Nuş olsun!

Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN