• Brizol resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7351

Tarix : 11.10.2014, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
300 q toyuq qiyməsi
50 q pendir
duz

Omlet üçün:
4 yumurta
4 ç.q. süd
duz
istiot

Hazırlanması:
Brizol - təamın adı deyil, hazırlanma qaydasıdır, hərfi mənası - omletin içində qızardılmış deməkdir.

1 yumurtanı 1 ç.q. süd, duz, istiotla çalıb nazik omlet (blinçik kimi) bişirin. Bu üsulla 4 omlet hazırlayın.

Toyuq qiyməsini duzlayın, xoşladığınız ədviyyatlar, azca da su vurun, qarışdırın. Sonra omletin üzərinə nazik qatla yayın. Omleti rulet kimi bükün. Hazır ruletləri siniyə yanaşı düzün, üstünə sürtgəcin iri gözündən keçirilmiş pendir səpin. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 30 dəqiqə bişirin.

Bunu süfrəyə düyü, kartof püresi və digər tərəvəzlərlə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: nazik, omlet, bişirin, omletin, pendir, ruletləri, düzün, yanaşı, siniyə, bükün, qatla, üzərinə, Sonra, yayın, Omleti, üstünə, rulet, Hazır, gözündən, püresi
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica