• Tərəvəzli toyuq sarması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1725

Tarix : 3.06.2021, 10:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 toyuq sinəsi
2 xörək qaşığı yağ
2 xörək qaşığı qatıq
1 çay qaşığı tomat pastası
1 çay qaşığı çili tozu
Qara istiot
Duz
3 çarliston bibəri
1 kapya bibər
1 yerkökü
Çeddar pendiri
Diş çöpü

Hazırlanması:
Hər şeydən əvvəl toyuqlarımızı kağız kimi incə kəsdik, döydük və incəltdik.
Sonra hazırladığımız sousda duru yağı, qatıq, tomat pastası, bibər tozu, qara bibər və duzu qarışdırarıq.
Yaxşı sous edirik, üstünü örtürük və soyuducuda 1 saat saxlayırıq.Tərəvəz və çedar pendirini julien edirik.
Bir saatdan sonra toyuqları çıxarıb tərəvəzləri bir-bir içərisinə qoyduq, bükdük və diş çubuğu ilə bağladıq.
Alüminium folqa qoyduğumuz bir tavaya qoyuruq.
Qalan tərəvəzləri də ətrafa qoyduq.Üst hissəsini alüminium folqa ilə örtüb sobaya qoyduq.
180 dərəcəlik sobada 40 dəqiqə bişiririk.
Sonra üzərinə folqa səriririk və temperaturu 200-ə qaldırırıq və bu şəkildə 5 dəqiqə bişiririk.

Nuş olsun!

Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN