• Qatıqlı kabak resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3873

Tarix : 18.06.2021, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 qram kabak
İstənilən miqdarda sarımsaq qatığı

Sous üçün:
Yağda qızdırılan çili bibəri

Hazırlanması:
Qazanda suyu qaynadıb duz əlavə edək.
Kabakların qabığını soymadan düzgün soyma köməyi ilə julien'i soyaq.
Kabaklar yumşalana qədər duzlu suda bişirin.Kabakların suyunu boşaldıb boşqablarda paylaşaq.
Üzərinə istənilən miqdarda sarımsaq qatıqını və sonda sousu tökək.
Sous üçün yağı bir tavada qızdırıb üzərinə çili bibəri əlavə edək, çili bibəri bir az qızarınca ocaqdan alaq

Nuş olsun!


Etiketlər: bibəri, sarımsaq, miqdarda, əlavə, Kabakların, Üzərinə, qatıqını, istənilən, boşqablarda, bişirin, suyunu, boşaldıb, sonda, paylaşaq, sousu, qızarınca, ocaqdan, olsun, üzərinə, qızdırıb
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN