• Qazanda kartoflu toyuq budu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2583

Tarix : 21.06.2021, 10:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 toyuq toyuq budu
4-5 diş sarımsaq
5-6 kartof
4 kiçik capia bibəri
1 çay qaşığı kəklikotu
1 çay qaşığı bibər
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı sarıkök
Yarım çay stəkanı yağı
1 çay stəkanı su

Hazırlanması:
Əvvəlcə toyuq budunu yuyub süzək.
Yapışmayan qabımıza yağ, duz, sarımsaq və budu qoyaq.
Gəlin kartofları (qabığı soydum), bibərləri düzək.
Yenidən kəklikotu səpib sarıkök səpək və suyu əlavə edək.
Gəlin ocağın böyük gözündə az istilikdə, suyu çəkənə qədər qapağı bağlı vəziyyətdə bişirək.
Budfları tərs çevirib bişirməyə davam edək.
Çəngəllə yoxlayaq, bişmişsə sobanı söndürək.

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, toyuq, sarıkök, Gəlin, stəkanı, kəklikotu, sarımsaq, qədər, qapağı, bağlı, əlavə, çəkənə, böyük, vəziyyətdə, istilikdə, ocağın, gözündə, bişirməyə, bişmişsə, sobanı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN