• Pendirli badımcan qülləsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1110

Tarix : 18.07.2021, 10:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 badımcan
Yağ (badımcanları qızartmaq üçün)
Təxminən 100 qram çedar pendir dilimi

Sousu üçün:
1 xörək qaşığı zeytun yağı
2 diş sarımsaq
3 pomidor
1 çay qaşığı çili pastası
Yarım çay qaşığı qırmızı çili tozu
Yarım çay qaşığı qara bibər
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı kəklikotu

Hazırlanması:
Üzüklər halında kəsdiyimiz badımcanları uyğun bir tavada qovuraq.
Bir tavaya zeytun yağı və sarımsaq əlavə edib qızardın.
Pomidorları əlavə edib qovurmağa davam edin.
Sonra tomat pastası və ədviyyat əlavə edin və su bitənə qədər qızardın.
Badımcan, pomidor sousu və çedar pendirinin dilimlərini 3 qat üst-üstə diş çubuqları ilə düzəldək.
Bir soba qabına qoyub çerri pomidorları ilə bəzəyək.180 dərəcə 20 dəqiqə bişirin
Pendirli badımcan qülləsi hazırdır.

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, əlavə, sarımsaq, zeytun, pomidor, pastası, badımcanları, Yarım, badımcan, qızardın, çedar, dilimlərini, çubuqları, düzəldək, qabına, pendirinin, Badımcan, ədviyyat, bitənə, qədər
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN