• Pendirli kabak resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 894

Tarix : 21.07.2021, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 orta kabak
2 yumurta
200 qr ağ pendir
Cəfəri
Qarabibər və çili bibər

Hazırlanması:
Kabakın kənarları qırılır, uzununa 2 bölünür və duz əlavə olunaraq suda qaynadılır. Qaynatarkən dağılmamağa diqqət edin.
Bir az soyuduqdan sonra ortadakı toxum hissələri qaşıqla çıxarılır və süzgəcə aparılır və suyun hərtərəfli süzülməsi gözlənilir.
Pendir bir qabda əzilir, 2 yumurta, doğranmış cəfəri, qara bibər və çili bibəri əlavə olunur və çəngəllə qarışdırılır. Kabak içərisinə doldurulur.
Sobanın ızgara funksiyasında nar kimi qəhvəyi olana qədər 220 dərəcədə saxlanılır. İsti və ya soyuq yemək verilə bilər

Nuş olsun!


Etiketlər: bibər, yumurta, əlavə, çəngəllə, olunur, içərisinə, qarışdırılır, bibəri, Kabak, doğranmış, Pendir, gözlənilir, qabda, əzilir, doldurulur, cəfəri, funksiyasında, yemək, soyuq, verilərsə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN