• Badımcanlı buğlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9436

Tarix : 15.10.2014, 13:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q qoyun əti
1,2 kq pomidor
400 q soğan
4-5 kartof
2-3 badımcan
2-3 yarpaq keşniş
0,5 st. su
acı istiot
duz

Hazırlanması:
Qoyun ətini doğrayıb yuyun. Pomidorların qabığını soyub doğrayın. Baş soğanı xırda doğrayın. Kartofu təmizləyib-yuyub iri doğrayın. Badımcanları halqa doğrayın. Qazana lay-lay: soğan, ət, kartof, pomidor, badımcan, acı bibər, xırda doğranmış göyərti döşəyib su tökün. Qapağını bağlayıb vam odda təxminən 2 saat bişirin. Bu müddətdə qapağını açmayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğrayın, badımcan, kartof, xırda, pomidor, soğan, göyərti, döşəyib, doğranmış, Qazana, halqa, tökün, bibər, bağlayıb, qapağını, olsun, müddətdə, bişirin, Badımcanları
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica