• Xüsusi buğlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 20886

Tarix : 15.10.2014, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 kq yağlı sümüklü quzu əti
2 iri soğan
2 bibər
5-6 albuxarı (olmasa, alça)
50 ml çaxır (və ya 2 desert qaşığı sirkə)
1 dəstə cəfəri
1 alma (və ya heyva)
2 pomidor
acı bibər
duz
istiot
0,5 st. su
kəklikotu

Hazırlanması:
Əti tikələrə doğrayıb qazanın dibinə yığın.

Soğanı, bibəri halqa, cəfərini xırda doğrayın, almanı, pomidoru kubik şəklində doğrayıb, qarışdırın. Üzərinə duz, istiot, sirkə vurub yenidən qarışdırın.

Qarışığı ətin üzərinə düzün. 0,5 st. su tökün. Ara-sıra 5-6 ədəd albuxarı (yaxud alça) qoyun. Üzərinə kəklikotu səpin. Ağzını örtün, 2-3 saat vam odda bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayıb, istiot, qarışdırın, Üzərinə, albuxarı, bibər, sirkə, kəklikotu, vurub, yenidən, şəklində, doğrayın, almanı, pomidoru, kubik, üzərinə, Ağzını, örtün, bişirin, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
ulduz
buna benzer birini hazirlayiram o dadliolur
26 iyun 2015 18:29
2
Hərçənd ki, indiki zamanda heç kəs qızının olmasını arzulamır. Böyük əksəriyyət oğlu olmasının xəyalını qurur, amma düşünmürlər ki, o oğlu da dünyaya gətirən bu günün istəmədikləri qızı, sabahın ANAsıdır.
Offline
raqsana
bisirmemisem yeqinki dadli olar
25 dekabr 2014 07:29
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN