• Qoyun əti qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 29926

Tarix : 2.11.2014, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
300 q. qoyun əti adam başına
1 baş soğan
30 q. duru yağ
200 q. kartof
50 q. təzə noxud
45 q. marinadlaşdırılmış xiyar
50 q. pomidor
Yaxud tomat-püre
limon duzu
limon
duz

Hazırlanması:
Qoyun əti tikələrə doğranıb qızardılır və buna yağda qızardılmış baş soğan, limon duz yaxud tomat-püre və ədviyyat vurulur, bulyon qatılır, sonra zəif od üzərində tam odla bişirilir.
Kartof soyulub dilimlərə doğranılır və qızardılır.
Süfrəyə veriləndə qızardılmış qoyun əti boşqaba qoyulur.
Yanına isə kartof, təzə yaxud marinadlaşdırılmış xiyar düzülür və üstünə doğranmış göyərti səpilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: limon, xiyar, yaxud, tomat, marinadlaşdırılmış, qızardılmış, qoyun, qızardılır, soğan, kartof, Süfrəyə, veriləndə, dilimlərə, Kartof, soyulub, boşqaba, doğranılır, üstünə, göyərti, səpilir
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN