• Zeytun yağlı sarma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 309

Tarix : 4-11-2014, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər / Dolmalar / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq üzüm yarpağı
200 q.düyü
2 ədəd soğan
1-2 qaşıq tomat pastası
Cəfəri
Reyhan
Nanə
Kəklikotu
Qara istiot
Duz

Hazırlanması:
Soğanı xırda-xırda doğrayıb zeytun yağında qovururuq.
Düyünü, tomat pastasını və ədviyyatları əlavə edib qovurmağa davam edirik və ocağın üstündən götürürük.
Hazırlanmış içliyi Saville üzüm yarpaqlarına uzunsov şəkildə bükürük .
Qazana düzüb, üzərinə su tökərək bir az da yağ əlavə edirik və az odun üzərində bişməyə qoyuruq.

Nuş olsun!
Etiketlər: xırda, edirik, tomat, əlavə, Saville, yarpaqlarına, uzunsov, içliyi, Hazırlanmış, ocağın, üstündən, götürürük, şəkildə, bükürük, bişməyə, qoyuruq, olsun, üzərində, tökərək, Qazana
BİZİ İZLƏYİN