• Zeytun yağlı sarma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15642

Tarix : 4.11.2014, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Dolmalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kq üzüm yarpağı
200 q.düyü
2 ədəd soğan
1-2 qaşıq tomat pastası
Cəfəri
Reyhan
Nanə
Kəklikotu
Qara istiot
Duz

Hazırlanması:
Soğanı xırda-xırda doğrayıb zeytun yağında qovururuq.
Düyünü, tomat pastasını və ədviyyatları əlavə edib qovurmağa davam edirik və ocağın üstündən götürürük.
Hazırlanmış içliyi Saville üzüm yarpaqlarına uzunsov şəkildə bükürük .
Qazana düzüb, üzərinə su tökərək bir az da yağ əlavə edirik və az odun üzərində bişməyə qoyuruq.

Nuş olsun!
Etiketlər: xırda, edirik, tomat, əlavə, Saville, yarpaqlarına, uzunsov, içliyi, Hazırlanmış, ocağın, üstündən, götürürük, şəkildə, bükürük, bişməyə, qoyuruq, olsun, üzərində, tökərək, Qazana
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
leyli
bunun icinde et olmursa dadsiz olar mence
27 noyabr 2014 19:22
1
cok guzelim bee
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN