Tərkibi:500 q qiymə
400 q brüssel kələmi
150 q yerkökü
150 q soğan
duz
istiot
bitki yağı
Hazırlanması:Soğanı xırda doğrayın. Yerkökünü sürtgəcin orta gözündən keçirin. Qiyməni düzlayıb-istiotlayın, qarışdırıb, xırda küftələr tutun. Bitki yağında soğanı qızardın. Sonra yerkökünü əlavə edib qızardın. Küftələri əlavə edib, hərdən qarışdıraraq, təxminən 20 dəqiqə qızardın.
Brüssel kələmini qaynar duzlu suya salıb 10-15 dəqiqə qaynadın. Sonra çıxarıb küftələr olan tavaya qoyun, daha 5 dəqiqə qızardın.
Nuş olsun!
Etiketlər: qızardın, dəqiqə, əlavə, xırda, küftələr, Sonra, təxminən, qarışdıraraq, yerkökünü, soğanı, Küftələri, hərdən, Brüssel, çıxarıb, tavaya, qoyun, olsun, qaynadın, salıb, kələmini