• Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 64 618

Tarix : 14-11-2014, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər / Börəklər / Xəmir işləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Xəmir üçün:

250 q mayonez
250 q xama
3 yumurta
300-350 q un
2 ç.q. qabartma tozu (və ya 1 ç.q. soda)
duz

İç üçün:
300 q ət (mal və ya toyuq)
400 q kartof
1 baş soğan (göy soğan da olar)
duz
istiot
Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT


Hazırlanması:
Mayonezlə xamanı qarışdırın. Yumurta, duz əlavə edib qarışdırın. Qabartma tozu və un qatıb yumşaq xəmir yoğurun.
Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT

Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT

Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT


İç üçün: Soğanı və çiy əti lap xırda doğrayın. Çiy kartofu xırda kubiklər şəklində doğrayın. Ət və soğanla qarışdırıb, duz, istiot vurun.
Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT

Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT

Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT

Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT


Yağlanmış siniyə xəmirin yarısını döşəyin. Asan olsun deyə, əllərinizi əvvəlcədən isladın. Xəmirin üstünə içi qoyub, qalan xəmirlə üzərini qapadın.
Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT

Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT

Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT


180 dərəcə qızdırılmış sobada 1 saat bişirin. Əgər üstü çox qızarsa, folqa ilə örtün.
Ətli piroq resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayın, istiot, xırda, qarışdırın, olsun, soğan, siniyə, isladın, Xəmirin, əvvəlcədən, əllərinizi, üstünə, yarısını, xəmirin, döşəyin, xəmirlə, bişirin, sobada, qızarsa, folqa
BİZİ İZLƏYİN