• Jülyen resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18903

Tarix : 15.11.2014, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi: (1 nəfər üçün)
50 q toyuğun döş əti
50 q göbələk
2 ç.q. xama
2 x.q. sürtgəcdən keçirilmiş pendir
limon şirəsi

Hazırlanması:
Toyuğun döş ətini və göbələyi qaynadın. Saman kimi doğrayıb qarışdırın. Buna xama və limon şirəsi əlavə edin. Xırda jülyen üçün olan tavaya qoyub üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin. Sobada 10-15 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: keçirilmiş, pendir, şirəsi, sürtgəcdən, limon, qoyub, tavaya, jülyen, Xırda, üzərinə, səpin, bişirin, əlavə, olsun, Sobada, dəqiqə, qaynadın, Hazırlanması, göbələk, toyuğun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN