• Jülyen resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 25 555

Tarix : 15-11-2014, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi: (1 nəfər üçün)
50 q toyuğun döş əti
50 q göbələk
2 ç.q. xama
2 x.q. sürtgəcdən keçirilmiş pendir
limon şirəsi

Hazırlanması:
Toyuğun döş ətini və göbələyi qaynadın. Saman kimi doğrayıb qarışdırın. Buna xama və limon şirəsi əlavə edin. Xırda jülyen üçün olan tavaya qoyub üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin. Sobada 10-15 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: keçirilmiş, pendir, şirəsi, sürtgəcdən, limon, qoyub, tavaya, jülyen, Xırda, üzərinə, səpin, bişirin, əlavə, olsun, Sobada, dəqiqə, qaynadın, Hazırlanması, göbələk, toyuğun
BİZİ İZLƏYİN