Tərkibi:600 q qızardılmış hinduşka əti
1 ədəd siyənək balığı
1-2 baş soğan
2 yumurta
1 st. qaymaq
4 ç.q. suxarı
50 q kərə yağı
duz
ədviyyat
göyərti
Hazırlanması:Hinduşka ətini və siyənək balığını, soğanı kubik doğrayın, qarışdırıb iki dəfə ət maşınından keçirin. Ədviyyat, duz, 2 çiy yumurtanın sarısını əlavə edib qarışdırın. 2 yumurtanın ağını qaymaqla ayrıca çalıb, sonra ət qarışığına əlavə edin. Alınan qiyməni yağlanmış və suxarı səpilmiş siniyə qoyun, üzərinə yağ çəkin və sobada bişirin.
Hazır olandan sonra doğranmış göyərti ilə bəzəyin. Yanında ketçup və kartof qızartması, püre, düyü verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: suxarı, göyərti, əlavə, yumurtanın, sonra, siyənək, səpilmiş, siniyə, üzərinə, qoyun, yağlanmış, qiyməni, çəkin, qarışığına, Alınan, Hazır, kartof, ketçup, qızartması, bilərsiniz