Tərkibi:400 q gülkələmi
2 yumurta
1/2 st. sürtgəcdən keçirilmiş pendir
200 q yağsız kəsmik
duz
Hazırlanması:Gülkələminin budaqlarını ayırın, qaynadın, xırda doğrayın. Yumurta, pendir, kəsmik və duzla çalın. Yağlanmış siniyə töküb sobada 200 dərəcədə 20-25 dəqiqə bişirin.
Süfrəyə verərkən üzərinə xama tökə, göyərti ilə bəzəyə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: kəsmik, pendir, dərəcədə, dəqiqə, sobada, Yağlanmış, siniyə, töküb, bişirin, verərkən, bilərsiniz, olsun, bəzəyə, göyərti, çalın, üzərinə, Süfrəyə, Yumurta, yağsız, Hazırlanması