Tərkibi:8 ədəd qabırğalı quzu əti (antrekot)
2 doğranmış kartof
2 dilimlənmiş pomidor
1 doğarmış qırmızı bibər
1 dilimlənmiş yaşıl bibər
1 doğranmış baş soğan
5-6 diş sarımsaq
1-2 damla sirkə
1 xörək qaşığı tomat
1 xörək qaşığı ərimiş kərə yağı
2 dəfnə yarpağı
5-6 qara bibər
Duz
Pul bibər
Hazırlanması:Böyük qazanın içində bütün inqradientləri yaxşıca qarışdırın. Sonra ət parçalarının sobanın tavasının içinə düzün, 2 stəkan su əlavə edin və 180 dərəcə temperaturda 1 saata yaxın bişirin. Süfrəyə veriləndə düyü də əlavə etmək olar.
Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, dilimlənmiş, xörək, doğranmış, əlavə, qaşığı, içinə, düzün, parçalarının, yaxşıca, qarışdırın, Sonra, sobanın, tavasının, dərəcə, Süfrəyə, veriləndə, etmək, olsun, bişirin