• Zeytun yağlı Brüssel kələmi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 656

Tarix : 13-03-2016, 23:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 ədəd Brüssel kələmi
5 doğranmış kartof
4 ədəd doğranmış yerkökü
1 baş doğranmış baş soğan
4-5 diş sarımsaq
2 xörək qaşığı zeytun yağı
1 xörək qaşığı tomat
1 çay qaşığı şəkər tozu
Duz

Hazırlanması:
Tavada soğanı tomat ilə qovurun, sonra bütün tərəvəzləri yuyub süzəndən sonra ora əlavə edin. Vam odda tərəvəzləri əməllicə "öldürüb" bişirin. Sonra duz, şəkər tozu və su əlavə edib bişirin.
Süfrəyə verərkən kərəvizlə bəzəmək olar.
Zeytun yağlı Brüssel kələmi resepti

Zeytun yağlı Brüssel kələmi resepti


Nuş olsun!
Etiketlər: doğranmış, qaşığı, tomat, tərəvəzləri, şəkər, əlavə, sonra, xörək, bişirin, kərəvizlə, süzəndən, olsun, yuyub, əməllicə, öldürüb, bəzəmək, Süfrəyə, verərkən, Sonra, soğanı
BİZİ İZLƏYİN