• Qoyun boynu xaşlaması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 744

Tarix : 17-12-2014, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Doğranmış qoyun boynu
2-3 pomidor
1 yerkökü
3-5 baş soğan
Yarım dəstə cəfəri
1 çay qaşığı qara bibər
1 dəfnə yarpağı
1 dəstə kərəviz
1 limon
Duz

Hazırlanması:
Bütün tərəvəzlər və səbzələri yuyun, iri tikələrlə doğrayın. "Fitli" qazanın içinə ədviyyatı, göyərtini və tərəvəzi tökəndən sonra doğranmış qoyun boynunu da əlavə edin, vam odun üstündə bişirməyə böaşlayın. Bişəndən sonra limon dilimlərini əlavə edin.
Qoyun boynu xaşlaması resepti

Qoyun boynu xaşlaması resepti

Qoyun boynu xaşlaması resepti


Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, limon, qoyun, dəstə, sonra, tərəvəzi, tökəndən, ədviyyatı, Fitli, qazanın, içinə, göyərtini, boynunu, Bişəndən, dilimlərini, olsun, böaşlayın, bişirməyə, doğrayın, üstündə
BİZİ İZLƏYİN