• Paxlava bükməli toyuq budu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11804

Tarix : 18.12.2014, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 sümüksüz toyuq budu
1 qırmızı bibər
1 sarı bibər
1 baş soğan
1 çay qaşığı dolmalıq fıstıq
1/2 dəstə yaşıl reyhan
4 diş sarımsaq
4 sarım paxlava fətiri
2 xörək qaşığı zeytun yağı
1 xörək qaşığı kərə yağı

Hazırlanması:
Toyuq budlarını əzilmiş sarımsaq dişləri, reyhan və 1 xörək qaşığı zeytun yağından ibarət qarışıqda marinad edin. Rəngli bibərləri, quru soğanı və dolmalıq fıstığı qızmış tavada zeytun yağında qızardın.

Qaynanmış inqradientləri toyuq budunun içinə qoyub rulon formasında bürmələyin. 180 dərəcə qızdırılmış sobada onu 15 dəqiqə bişirin. Sonra sobadan çıxarıb soyumasını gözləyin. Daha sonra bişmiş toyuq budunu paxlava fətirinə bükün, rulon kimi bürmələyin və yenidən sobada xəmir qızarana qədər bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, xörək, zeytun, toyuq, paxlava, reyhan, bürmələyin, rulon, sobada, bişirin, sarımsaq, dolmalıq, bibər, budunun, Sonra, dəqiqə, qızdırılmış, dərəcə, sobadan, formasında
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
arzum-aysum
hmmmm, xosum gəldi
3 aprel 2015 00:26
1
BİZİ İZLƏYİN