Tərkibi:1 təzə balıq
1 lavaş
1 pomidor
1 dəstə keşniş
0,5 limon şirəsi
2 x.q. kərə yağı
duz
istiot
Hazırlanması:Lavaşın üzərinə kərə yağı çəkin.
Balığı təmizləyin, duz, istiot vurun, limon şirəsi çəkin.
Balığı lavaşın üstünə qoyun.
Üstünə xırda doğranmış keşniş və pomidor, kərə yağı dilimləri qoyun. Duz, istiot səpin. Zövqə görə doğranmış baş soğan da səpmək olar.
Lavaşa bükün.
Bunu isə folqaya büküb əvvəlcədə 190 dərəcə qızdırılmış sobaya qoyun.
Təxminən 40 dəqiqə bişirin.
Balığı elə lavaşda süfrəyə verin. Qarnir kimi tərəvəz salatı verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: qoyun, istiot, Balığı, pomidor, doğranmış, şirəsi, limon, keşniş, çəkin, Təxminən, sobaya, əvvəlcədə, folqaya, büküb, olsun, dərəcə, qızdırılmış, süfrəyə, tərəvəz, bilərsiniz