Tərkibi:1 kq yuyulub doğranmış ispanaq
4 yumurta
150 qram doğranmış holland pendiri
Duz
Qara bibər
Beşamel sousu üçün:2 xörək qaşığı kərə yağı
2 xörək qaşığı un
2 stəkan soyuq süd
Duz
Hind qozu
Hazırlanması:Yuyulmuş və doğranmış ispanaqları isti suda 1-2 dəqiqə bişirin, soyuq suya salın. Beşamel sousu üçün ayrıca tavaya yağ tökün, un əlavə edib qovurun, sonra süd və duz əlavə edərək yaxşıca qarışdırın, bişirin.
İspanaqları və 4 yumurtanın sarısını beşamel sousu ilə qarışdırın. Yumurtanın ağını isə başqa qabda qarışdırın, sonra onu və başqa inqradientləri yağlanmış soba qablarına tökün, pul bibər əlavə edərək 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobaya qoyun, 30-35 dəqiqə bişirin.
Sufle isti yeyiləndə daha ləzzətli olur.
Nuş olsun!
Etiketlər: bişirin, qarışdırın, sousu, əlavə, doğranmış, dəqiqə, soyuq, tökün, başqa, edərək, qaşığı, sonra, Beşamel, bibər, xörək, inqradientləri, qablarına, yağlanmış, qabda, Yumurtanın