• Parmezan pendirli bibər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 148

Tarix : 20-12-2014, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 qırmızı bibər
4 "Çarlston" bibəri
1 yumurta
150 qram rəndələnmiş parmezan pendiri
1/2 stəkan un
1/2 stəkan qalet unu

Hazırlanması:
Bibərləri yaxalayıb qurudun və bıçaqla 1-2 yerindən dəlin.
Yumurtanı bir kasayı qırıb çalın. Unu, duzu, qalet unu və parmezan pendirinr qarışdırıb qaba tökün. Bibərləri öncə yumurtaya, sonra hazırladığınız qarışığa bulayın. Bibərləri yağda bişirin, sonra göyərti ilə bəzəyib süfrəyə verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Bibərləri, qalet, sonra, parmezan, stəkan, olsun, hazırladığınız, yumurtaya, tökün, pendirinr, qarışdırıb, qarışığa, verin, bəzəyib, bişirin, yağda, çalın, bulayın, süfrəyə, göyərti
BİZİ İZLƏYİN