Tərkibi:250 q təzə şampinyon
20 q cəfəri
5 yumurta
60 ml zeytun yağı
40 q kərə yağı
duz
istiot
Hazırlanması:Göbələyi yuyub nazik doğrayın, cəfərini xırdalayın. Yumurtanı duz və istiotla birlikdə çalın. Doğranmış göbələklərin və cəfərinin 3/4-nü əlavə edib qarışdırın. Tavada zeytun və kərə yağlarını qızdırın. Yumurta qarışığını əlavə edin. Qalan çiy göbələkləri omletin yarısının üstünə səpin, omletin digər yarısını isə üstünə qatlayın. Omlet hazırdır!
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, omletin, zeytun, üstünə, Yumurta, qarışığını, Qalan, qızdırın, yağlarını, qarışdırın, Tavada, göbələkləri, olsun, yarısını, qatlayın, digər, səpin, yarısının, hazırdır, Omlet