• Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 20 092

Tarix : 23-12-2015, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Duzlu xəmir işləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 fincan vermişel
300-500 q bişmiş ət
1 yumurta
1 soğan
50-100 ml süd, yaxud bulyon
duz
1 x.q. bitki yağı
(18x25x5 sm, yaxud 25 sm diametrli yumru forma)

Hazırlanması:
Vermişeli duzlu suda bişirin. Suyunu süzün. Üstündən su axıtmadan qoxusuz bitki yağı qatıb qarışdırın ki, vermişellər yapışmasın (kərə yağı da olar).
Bişmiş əti ətçəkənin xırda gözündən keçirin (toyuq əti də olar).
Soğanı xırda doğrayıb bitki yağında qovurun.
Əti əlavə edib qarışdırın.
Bunu vermişel olan qaba tökün.
Ayrı qabda yumurtanı süd, yaxud bulyonla çalın. Duz vurun.
Vermişellə ətin üzərinə tökün.
Qarışdırın. Lazım gələrsə, duz vurun.
Formanı yağlayın, narın suxarı da səpə bilərsiniz. Vermişellə əti döşəyib hamarlayın. Üzərinə xama, yağ, yaxud yumurta çəkə bilərsiniz.
160-180 dərəcə qızdırılmış sobada üzəri qızarıncayadək bişirin (təxminən 45 dəqiqə).

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT

Vermişelli zapekanka resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: yaxud, bitki, bişirin, qarışdırın, xırda, tökün, vurun, Vermişellə, bilərsiniz, yumurta, vermişel, üzərinə, Qarışdırın, Lazım, təxminən, olsun, dəqiqə, yumurtanı, bulyonla, çalın
BİZİ İZLƏYİN