Tərkibi:2 ədəd balıq,
2 ədəd pomidor,
1 şorba qaşığı kərə yağı,
1 soğan,
Dəfnə yarpağı,
Bibər,
Duz,
Hazırlanması:Balığın iç hissəsini və istənməyən hissələrini atın.
Bol su altında yuyun.
Balığın içinə dəfnə yarpağı yerləşdirin.
Duz, bibər atın,
Balıqları siniyə qoyun.
Balığın üzərinə ərimiş kərə yağı sürtün.
Sinini fırına qoyub fırını çalışdırın.
Balıqların yanına pomidor və soğanı düzün.
Limon dilimləri ilə bəzəyin.
Təzə roka və marul da verə bilıərsiniz.
Yeməyiniz servisə hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: Balığın, yarpağı, pomidor, çalışdırın, Balıqların, yanına, soğanı, fırını, sürtün, Sinini, fırına, qoyub, düzün, dilimləri, servisə, hazırdır, olsun, Yeməyiniz, bilıərsiniz, ərimiş