• Gicitikən qovurması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 339

Tarix : 7-04-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 dəstə gicitikan otu,
4-5 ədəd yaşıl soğan,
3 diş sarımsaq,
1\2 çay qaşığı zeytun yağı,
Duz,
Pul bibər,
2 yumurta,

Hazırlanması:
Gicitikən qovurması Hazırlanma qaydası:
Gicitikasnın yarpaqları və təzə yarpaqları təmizlənir.
Bol suda bir neçə dəfə yuyulub süzülür.
Zeytun yağında incə doğranmış soğan, sarımsaq və gicitikan 10 dəqiqəyə yaxın bişirilir.
Çırpılmış iki yumurta , duz, pul bibər istiot əlavə edilir vəyumurta bişincə ocaqdan alınır.
Arzuya görə qatıqla birlikdə servisdilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: sarımsaq, yumurta, soğan, yarpaqları, bibər, gicitikan, edilir, əlavə, Çırpılmış, yaxın, bişirilir, vəyumurta, istiot, Arzuya, birlikdə, servisdilir, olsun, qatıqla, dəqiqəyə, ocaqdan
BİZİ İZLƏYİN