Tərkibi:1 dəstə gicitikan otu,
4-5 ədəd yaşıl soğan,
3 diş sarımsaq,
1\2 çay qaşığı zeytun yağı,
Duz,
Pul bibər,
2 yumurta,
Hazırlanması:Gicitikən qovurması Hazırlanma qaydası:
Gicitikasnın yarpaqları və təzə yarpaqları təmizlənir.
Bol suda bir neçə dəfə yuyulub süzülür.
Zeytun yağında incə doğranmış soğan, sarımsaq və gicitikan 10 dəqiqəyə yaxın bişirilir.
Çırpılmış iki yumurta , duz, pul bibər istiot əlavə edilir vəyumurta bişincə ocaqdan alınır.
Arzuya görə qatıqla birlikdə servisdilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: sarımsaq, yumurta, soğan, yarpaqları, bibər, gicitikan, edilir, əlavə, Çırpılmış, yaxın, bişirilir, vəyumurta, istiot, Arzuya, birlikdə, servisdilir, olsun, qatıqla, dəqiqəyə, ocaqdan