• Adana kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21342

Tarix : 6.06.2014, 09:05

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Yarım kq yağlı qıyma
1 xörək qaşığı bibər tomatı
Yarım dəstə cəfəri
Duz
Pul bibər

Hazırlanması:
Dərin bir qabda qıyma, bibər tomatı, duz, pul bibər və incə doğranmış cəfərini yoğurun. 2 saat soyuducuda gözlədin. Ovucunuzu isladıb, kababı şişlərə keçirin. Kömür odunda bişirin. Bu vaxt tez-tez çevirib, yağını alın.

Nuş olsun!


Etiketlər: bibər, qıyma, tomatı, Yarım, şişlərə, keçirin, kababı, Kömür, isladıb, Ovucunuzu, odunda, yağını, çevirib, gözlədin, bişirin, olsun, cəfərini, dəstə, cəfəri, qaşığı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN