• Adana kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14097

Tarix : 6.06.2014, 09:05

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
Yarım kq yağlı qıyma
1 xörək qaşığı bibər tomatı
Yarım dəstə cəfəri
Duz
Pul bibər

Hazırlanması:
Dərin bir qabda qıyma, bibər tomatı, duz, pul bibər və incə doğranmış cəfərini yoğurun. 2 saat soyuducuda gözlədin. Ovucunuzu isladıb, kababı şişlərə keçirin. Kömür odunda bişirin. Bu vaxt tez-tez çevirib, yağını alın.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: bibər, qıyma, tomatı, Yarım, şişlərə, keçirin, kababı, Kömür, isladıb, Ovucunuzu, odunda, yağını, çevirib, gözlədin, bişirin, olsun, cəfərini, dəstə, cəfəri, qaşığı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN