• Gül kələmi qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 65 364

Tarix : 8-12-2015, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 kiçik gül kələmi,
Duz,
3 yumurta,
1 dolu qaşıq un,
Duru yağ

Hazırlanması:
Gül kələmlərini çiçək- çiçək ayırın və qazana su əlavə edib bişirin.
Çox bişmədən ocaqdan alıb suyunu süzün.
Yumurtaları un ilə birlikdə çırpın.
Gül kələmlərini qarışığa bulayaraq duru yağda qızardın.

Nuş olsun!
Etiketlər: çiçək, kələmlərini, birlikdə, Yumurtaları, süzün, suyunu, çırpın, olsun, yağda, bulayaraq, qarışığa, ocaqdan, qızardın, bişirin, qaşıq, yumurta, kələmi, kiçik, Hazırlanması, ayırın
BİZİ İZLƏYİN