• Gül kələmi qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 33616

Tarix : 8.12.2015, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
1 kiçik gül kələmi,
Duz,
3 yumurta,
1 dolu qaşıq un,
Duru yağ

Hazırlanması:
Gül kələmlərini çiçək- çiçək ayırın və qazana su əlavə edib bişirin.
Çox bişmədən ocaqdan alıb suyunu süzün.
Yumurtaları un ilə birlikdə çırpın.
Gül kələmlərini qarışığa bulayaraq duru yağda qızardın.

Nuş olsun!
Etiketlər: çiçək, kələmlərini, birlikdə, Yumurtaları, süzün, suyunu, çırpın, olsun, yağda, bulayaraq, qarışığa, ocaqdan, qızardın, bişirin, qaşıq, yumurta, kələmi, kiçik, Hazırlanması, ayırın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN