• Toyuqlu göbələk qulyaj resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 27599

Tarix : 14.07.2015, 10:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Yarım kq göbələk,
1 dənə toyuq döşü,
1 ədəd soğan,
1 ədəd yaşıl bibər,
1 ədəd pomidor,
1 yemək qaşığı pomidor tomatı,
1 şirniyyat qaşığı bibər tomatı,
Duz,
İstiot,

Hazırlanması:
Tavaya duru yağı töküb soğanı əlavə edib yoğurun.
Bibərləri küp- küp doğrayıb qovurun.
Quşbaşı doğranmış toyuq döşünü də əlavə edib ağarana qədər qovurun.
Pomidorları və tomatı da əlavə edib qarışdırın.
Yuyulmuş göbələkləri də əlavə edib qarışdırın.
Duz və istiotunu əlavə edib qapağını örtün.
Göbələyi öz suyunda bişirin.
Bişdikdən sonra servis tabağına yığıb isti halda servis edin.

Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, tomatı, qaşığı, qarışdırın, servis, pomidor, qovurun, toyuq, bibər, örtün, Göbələyi, qapağını, göbələkləri, göbələk, Yuyulmuş, istiotunu, suyunda, yığıb, halda, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN