Tərkibi:4-5 ədəd kartof,
2 ədəd toyuq döşü,
1 soğan,
1 pomidor,
2uzunsov bibər,
Duz,
Istiot,
Reyhan,
duru yağ,
Su,
Hazırlanması:Kartofları soyub incə, yuvarlaq halda doğrayın.
Soğanı da doğrayın.
Toyuq ətlərini də dilimlədikdən sonra siniyə bir qat toyuq əti, bir qat soğan və kartof düzün.
Eyni qaydada ərzaqlar bitənə qədər davam edin.
Pomidor, bibər və sarımsağı da doğrayın.
Tavaya duru yağ tökün.
Pomidoru tavaya tökün.
2-3 dəqiqə qovurun.
Duz, reyhan, istiot əlavə edib 1 stəkan su əlavə edib bir neçə dəqiqə daha qovurun.
Sonra sosu tavadakı kartofların üzərinə gəzdirib əvvəlcədən qızdırılmış fırında bişirib servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayın, əlavə, dəqiqə, qovurun, bibər, tökün, kartof, toyuq, soğan, stəkan, istiot, Pomidoru, Tavaya, Sonra, tavaya, reyhan, kartofların, fırında, bişirib, servis