• Lobya çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 452

Tarix : 16-03-2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Hər pay üçün:

250 q göy faraş lobya,
40 q baş soğan,
30 q yağ,
2 ədəd yumurta,
50 q qatıq,
10 q şüyüd, istiot və duz.

Hazırlanması:
Göy lobya təmizlənir, ucları sındırılır, damarı çıxardılır, soğan və ədviyyat qatılıb yağda qovrulur. Bunların hamısı tavanin içinə qoyulub üstünə çalınmış yumurta vurulur və duxovkada bişirilir. Süfrəyə verilən zaman üstünə yağ tökülür, göyərti səpilir, qabda yanına ayrıca qatıq qoyulur.

Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, soğan, qatıq, lobya, üstünə, Süfrəyə, verilən, bişirilir, vurulur, zaman, çalınmış, duxovkada, səpilir, ayrıca, qoyulur, olsun, yanına, qabda, göyərti, qoyulub
BİZİ İZLƏYİN