• Tərəvəz çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8294

Tarix : 11.12.2015, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Hər pay üçün:

200 q badımcan,
350 q ispanaq,
100 q pomidor,
50 q göy soğan,
yumurta,
30 q yağ,
100 q qatıq,
15 q cəfəri,
istiot,
duz.

Hazırlanması:
Tərəvəz çığırtması üçün badımcan soyulub kub şəklində doğranır, duzlanır və acı suyu sıxılıb çıxarıldıqdan sonra soğanla birlikdə qızardılır.
Çığırtma ispanaqdan hazırlanan hallarda ispanaq seçilib qaynar duzlu suda bişirilir və sıxılır. Ayrıca da soğan, doğranmış pomidor qızardılıb badımcana yaxud ispanağa qatılaraq içinə ədviyyat vurulur, tavanın içinə qoyulub üstünə salınmış yumurta vurulur vəqızdırıcı şkafda bişirilir. süfrəyə verilən zaman üstünə göyərti səpilir və ayrıca olaraq yanına qatıq qoyulur.

Nuş olsun!

Etiketlər: qatıq, içinə, vurulur, üstünə, yumurta, bişirilir, ispanaq, pomidor, soğan, badımcan, ədviyyat, tavanın, qoyulub, qatılaraq, qızardılıb, badımcana, salınmış, yaxud, ispanağa, verilən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica