• Toyuq büryan resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15466

Tarix : 5.01.2016, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Aş - Plov

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 6-8




Tərkibi:
2 ədəd toyuq budu
1 stəkan düyü
1 ədəd soğan
zeytunyağı
istiot
dəfnə yarqağı
duz

Hazırlanması:
Toyuq budları 2-3 stəkan su, dəfnə yarpağı və duz ilə bişirilir.
Düyü 1/2 stəkan su və az duzla suyunu çəkənə qədər bişirilir
Soğan incə-incə dğranır zeytunyağında qovrulur
Pomidor püre halına gətirilib qovrulan soğana əlavə edilir
Pomidorun suyu quruyanda, ocaqdan götürülür.
Duxovka qabının dibi yağlanılır
Pomidor və soğanlı qarışıq sininin dibinə yayılır.
Üstünə bişmiş düyü qoyulur
Suda bişmiş toyuq budları düyünün üstünə yerləşdirilir.
İstiot səpilir.
Toyuğun suyundan 1,5 stəkan siniyə əlavə edilir
Əvvəlcədən 200 dərəcəyə isidilmiş duxovkada təqribən 40 dəqiqə suyunu çəkənə qədər bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, bişirilir, çəkənə, Pomidor, suyunu, əlavə, bişmiş, edilir, budları, qədər, toyuq, dəfnə, olsun, dəqiqə, qoyulur, düyünün, qarışıq, Üstünə, dibinə, yayılır
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN