Tərkibi:Yarım kq lobya,
1 quru soğan,
1 qaşıq tomat,
Duz,
Istiot,
Duru yağ,
Hazırlanması:Lobyanı yeməklik doğrayın.
Qazana qoyun.
Üzərini örtəcək qədər su əlavə edin.
Qaynamağa qoyun.
Çəngəllə lobyanın bişib bişmədiyini yoxlayın.
Ocaqdan düşürtməzdən 5 dəqiqə əvvəl duz əlavə edin.
Daha sonra ocaqdan düşürdüb süzün.
Ayrı bir qazanda duru yağı qızdırın.
Soğanı qazana qoyub 2-3 dəqiqə qovurun.
Tomat və istiotu qoyub lobyaları da qazana alın.
2-3 dəqiqə qovurub ocaqdan alıb servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: dəqiqə, əlavə, qoyub, qoyun, qazana, ocaqdan, süzün, qazanda, düşürtməzdən, əvvəl, düşürdüb, sonra, Soğanı, qovurub, servis, olsun, lobyaları, istiotu, Ocaqdan, qovurun