• Sivri bibərli badımcan çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 159

Tarix : 15-02-2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3-4 dənə badımcan,
3-4 dənə pomidor,
5-6 dənə sivri bibər,

Qızartmaq üçün:
Duru yağ,
Duz,
Istiot,
cirə

Hazırlanması:
Badımcanları alacalı soyun.
Çarpaz bir şəkildə tam ayırmadan dilimləyin.
Duzlu suda 5-10 dəqiqə gözlədin.
Sonra suyunu sıxıb kağız dəsmal üzərinə qoyub suyunu alın.
Sonra pomidor və bibərləri yeməklik doğrayıb tavada duru yağda qovurun.
Daha sonra duz və ədviyyat əLavə edib yarım çay stəkanı su töküb qarışdırın və ocaqdan alın .
Qızaran badımcanları fırın tabağına alın.
Üzərinə pomidor sosunu töküb fırında 10-15 dəqiqə bişirib servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: pomidor, töküb, Sonra, dəqiqə, suyunu, stəkanı, yarım, ədviyyat, tavada, yağda, qovurun, sonra, əLavə, ocaqdan, fırında, sosunu, bişirib, servis, olsun, Üzərinə
BİZİ İZLƏYİN