• Qabaqlı plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11715

Tarix : 23.03.2016, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 6-8




Tərkibi:
2 dilim balqabaq,
3 su stəkanı düyü,
Yarım çay stəkanı dolmalıq fıstıq,
Yarım çay stəkanı quş üzümü ,
2 şorba qaşığı kərə yağı ,
Duz,

Hazırlanması:
Qabaklı plov bişirmək üçün dolmalıq fıstıq və quş üzümünü yağda qovurun.
Üzərinə kiçik kiçik doğranan qabaqları əlavə edin.
Yuyulan düyünü duz və su əlavə edib bişməyə qoyun.
Suyu çəkildikdən sonra vam odda dəmlənməyə qoyun.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkanı, kiçik, əlavə, qoyun, fıstıq, dolmalıq, Yarım, Yuyulan, doğranan, qabaqları, düyünü, sonra, olsun, dəmlənməyə, çəkildikdən, bişməyə, yağda, şorba, qaşığı, üzümü
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN