Tərkibi:2 dilim balqabaq,
3 su stəkanı düyü,
Yarım çay stəkanı dolmalıq fıstıq,
Yarım çay stəkanı quş üzümü ,
2 şorba qaşığı kərə yağı ,
Duz,
Hazırlanması:Qabaklı plov bişirmək üçün dolmalıq fıstıq və quş üzümünü yağda qovurun.
Üzərinə kiçik kiçik doğranan qabaqları əlavə edin.
Yuyulan düyünü duz və su əlavə edib bişməyə qoyun.
Suyu çəkildikdən sonra vam odda dəmlənməyə qoyun.
Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, kiçik, əlavə, qoyun, fıstıq, dolmalıq, Yarım, Yuyulan, doğranan, qabaqları, düyünü, sonra, olsun, dəmlənməyə, çəkildikdən, bişməyə, yağda, şorba, qaşığı, üzümü