• Qəbələ plovu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13901

Tarix : 6.08.2015, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 6-8




Tərkibi:
Düyü -500qr,
Duz,
Limon,
Su,
Ət -1kq,
Şabalıd,
Sarıkök və ya zəfəran,

Hazırlanması:
Düyünü yuyun.
İçinə duz töküb limon suyu sıxın.
Su qoyun , qaynayan vaxt duz tökün.
Sonra düyünü tökün.
Düyü bişəndə süzün.
Bir tərəfdə isə əti bişirib duzlayın şabalıdı və istiotu töküb qaynadın.
Ətlə bir yerdə sabalıd qoyub, düyünün altına və üzərinə sarıkök və ya zəfəran vurun.
Düyü dəmləndikdən sonra isti halda servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: tökün, zəfəran, töküb, olsun, sabalıd, qoyub, yerdə, qaynadın, duzlayın, şabalıdı, istiotu, düyünün, altına, dəmləndikdən, servis, sonra, vurun, sarıkök, bişirib, üzərinə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
weker
Bişirdim bu da dadlı çıxdı. 23 Dadlı səndən yoxdudaaa heart
10 avqust 2015 19:03
1
BİZİ İZLƏYİN