Tərkibi:5 dənə balıq,
2 dənə kartof,
2 dənə soğan,
1 dənə pomidor,
bir neçə dənə dəfnə yarpağı,
SOS üçün:1 dəstə nanə,
1 dəstə cəfəri,
1 kiçik soğan,
zeytun yağı,
yarım çay stəkanı su,
bir az köri,
Hazırlanması:Əvvəlcə sos üçün olan ərzaqları rondodan keçirdin.
Geniş bir qaba qoyub balıqları bulayın.
Fırın sinisinə düzün.
Üzərinə iricə doğradığınız soğan,kartof və pomidorları düzün.
Aralarına dəfnə yarpaqlarını qoyun.
Üzərinə qalan sosu tökün.
200 dərəcə qızdırılmış fırına yerləşdirin.
Qızarıb suyunu çəkincə fırından alın.
Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, düzün, dəfnə, kartof, Üzərinə, dəstə, qalan, yarpaqlarını, qoyun, doğradığınız, iricə, tökün, pomidorları, Aralarına, fırına, çəkincə, fırından, olsun, suyunu, Qızarıb