• Göbələk çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 30246

Tarix : 14.12.2015, 10:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Bir pay üçün:

263 q təzə göbələk,
20 q yağ,
30 q baş soğan,
2 ədəd yumurta,
5 q cəfəri,
istiot və duz.

Hazırlanması:
Təzə ağ göbələk soyuq suda yuyulub qabığı soyulduqdan sonra xırda doğranır və soğan qatılaraq yağda qızardılır. Bunun hamısı tavanın içinə qoyulub üstünə çalınmış yumurta tökülür və fırında bişirilir. Süfrəyə verilən zaman göbələk çığırtmasının üstünə yağ vurulur və göyərti səpilir.

Qeyd: Pomidor çığırtması da bu qayda ilə hazırlanır. Burda pomidor dilim şəklində doğranıb soğanla birlikdə qızardılır.

Nuş olsun!

Etiketlər: göbələk, qızardılır, yumurta, üstünə, soğan, göyərti, səpilir, Pomidor, vurulur, çığırtmasının, Süfrəyə, verilən, zaman, çığırtması, qayda, doğranıb, soğanla, birlikdə, olsun, şəklində
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica