Tərkibi:Qoyun əti – 163 q.
Baş soğan – 40 q.
Ərinmiş yağ – 25 q.
Yumurta – 2 ədəd.
Şüyüd – 12 q.
Zəfəran – 0,1 q.
İstiot – 0,1 q.
Duz –zövqə görə.
Hazırlanması:Qoyun əti ilə soğandan hazırlanmış qiyməyə duz, istiot və zəfəran vurulub yağda qovrulur. Qiymənin üzərinə çalınmış yumurta vurulub qızdırıcı sobada bişirilir. Süfrəyə verildikdə üstünə göyərti səpilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: Qoyun, vurulub, qızdırıcı, sobada, yumurta, çalınmış, Qiymənin, üzərinə, bişirilir, Süfrəyə, səpilir, olsun, göyərti, üstünə, verildikdə, qovrulur, yağda, İstiot, Zəfəran