• Cücə kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9298

Tarix : 29.12.2017, 19:30

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
Hər pay üçün:

cücə,
10 q xama,
15 q limon yaxud 25 q narşərab,
30 q baş soğan,
25 q keşniş və cəfəri,
istiot
duz.

Hazırlanması:
İlk emaldan keçirilmiş cücə iki hissəyə bölünür, istiot və duz vurulub şişə taxılır, xama ilə isladılır və manqalda közərmiş kömür üzərində qızardılır. Bu zaman şişlər arasıkəsilmədən çevrilir. Hazır vəziyyətə gətirildikdən sonra cücə şişdən çıxardılıb boşqaba qoyulur və yanına qarnir yerində halqavarı doğranmış baş soğan düzülür. Ayrıca da süfrəyə narşərab verilir yaxud xörəyin üstünə limon dilimi qoyulur.

Nuş olsun!

Etiketlər: soğan, qoyulur, narşərab, istiot, limon, yaxud, yanına, qarnir, yerində, boşqaba, çıxardılıb, gətirildikdən, sonra, halqavarı, şişdən, Ayrıca, üstünə, dilimi, olsun, xörəyin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica