• Çanaqda quzu kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15439

Tarix : 28.12.2016, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
1 kq quzu əti,
2 qaşıq kərə yağı , yaxud da marqarin,
4 kartof,
3 soğan,
3 dənə təzə sarımsaq,
2 pomidor,
2 qırmızı bibər,
3 dəstə şüyüd,
1,5 fincan su,
Duz,
Istiot,
1 böyük yağ kağızı,

Hazırlanması:
Əti qazana qoyub qapağını örtün.
Vam odda öz suyunda yarım saat bişirin.
Yağı əlavə edin.
Soğanları, sarımsaqları da bir az qovurun.
Pomidor və uzunsov bibərləri də əlavə edin.
Kəklikotu , duz, istiotu da əlavə edin.
Istiyə davamlı kasaların içinə ətləri paylaşdırın.
Milfoy xəmirlərini üzərinə örtüb fırına verin.
Xəmirlər qızarınca tərs çevirib servis edin.

Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, davamlı, Istiyə, kasaların, içinə, ətləri, istiotu, Kəklikotu, qovurun, Pomidor, uzunsov, bibərləri, paylaşdırın, Milfoy, qızarınca, çevirib, servis, olsun, Xəmirlər, verin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN