• Təbriz kotleti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11679

Tarix : 12.09.2015, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
250 qr qıyma,
1 ədəd Yumurta,
1/2 stəkan ləpə (noxud ləpəsi,),
2 ədəd yeralma (kartof),
2 ədəd normal böyüklükte quru soğan,
sari kök bir xörək qaşığı,
2 qaşık et eduvası və duz, istiot.

Hazırlanması:
Ləpə qaynadılır bişirlir yeralmanı (kartofun) ayrı qaynadıb bişirlir, sonra əzik və bişmiş ləpə ona əlavə edilir, sonra üzərinə sürtkəcdən keçmiş soğan əlavə edilir eduva vurular. Kotlet əl Böyüklüyü qeder olar, amma cox qalin olmaz sonra vam odda yağ tökülmüş tavada hər iki terefi qizardılır hazır olub süfrəyə gəldikdə yanında xiyar turşusu veriler.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, bişirlir, əlavə, soğan, edilir, Böyüklüyü, qalin, qeder, vurular, keçmiş, eduva, olmaz, Kotlet, tavada, xiyar, yanında, turşusu, veriler, olsun, gəldikdə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
arzum-aysum
lepe catmadi mene bu resrptde. yene de ne deyim, belke de dadlidi
13 sentyabr 2015 00:23
1
BİZİ İZLƏYİN