• Təbriz kotleti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 753

Tarix : 12-09-2015, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
250 qr qıyma,
1 ədəd Yumurta,
1/2 stəkan ləpə (noxud ləpəsi,),
2 ədəd yeralma (kartof),
2 ədəd normal böyüklükte quru soğan,
sari kök bir xörək qaşığı,
2 qaşık et eduvası və duz, istiot.

Hazırlanması:
Ləpə qaynadılır bişirlir yeralmanı (kartofun) ayrı qaynadıb bişirlir, sonra əzik və bişmiş ləpə ona əlavə edilir, sonra üzərinə sürtkəcdən keçmiş soğan əlavə edilir eduva vurular. Kotlet əl Böyüklüyü qeder olar, amma cox qalin olmaz sonra vam odda yağ tökülmüş tavada hər iki terefi qizardılır hazır olub süfrəyə gəldikdə yanında xiyar turşusu veriler.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, bişirlir, əlavə, soğan, edilir, Böyüklüyü, qalin, qeder, vurular, keçmiş, eduva, olmaz, Kotlet, tavada, xiyar, yanında, turşusu, veriler, olsun, gəldikdə
BİZİ İZLƏYİN