Tərkibi:Qoyun əti – 163 q
Əridilmiş yağ – 40 q
Baş soğan – 30 q
Yumurta – 1 ədəd
Keşniş – 15 q
Sumaq – 5 q
İstiot – zövqə görə.
Duz – zövqə görə.
Hazırlanması:Qoyun ətinin bud hissəsindən baş soğanla qiymə hazırlanır, duz və istiot vurulub, soyudulur. Qiymədən iri küftələr hazırlanır, içərisinə bərk bişirilmiş 1 ədəd yumurta qoyulur və yumrulanır. Küftələr bulyonda zəif alov üzərində 20-30 dəqiqə bişirilir. Süfrəyə verdikdə üstünə doğranılmış göyərti səpilir, yanına ayrıca sumaq qoyulur.
Nuş olsun!
Etiketlər: zövqə, hazırlanır, qoyulur, Qoyun, dəqiqə, bişirilir, bulyonda, yumrulanır, Küftələr, Süfrəyə, üzərində, üstünə, ayrıca, sumaq, olsun, yanına, səpilir, yumurta, doğranılmış, göyərti