• Yumurta dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 810

Tarix : 12-02-2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Yumurta,
Cəfəri,
Pul bibər,
İstiot,
Duz,
Zeytunyağı,

Hazırlanması:
Yumurtaları bişirin.
Cəfərini çox incə doğrayın.
İstərsiniz içinə fərqlı göyərtilər də qoya bilərsiniz.
Bişən yumurtaları ikiyə bölün və sarılarını çıxardın.
Sonra sarılarıyla birlikdə cəfəri, ədviyyatlar və yağı qarışdırın.
Son olaraq bir şirniyyat qaşığının yardımıyla hazırlanan içləri təkrar yumurtalara doldurub servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Yumurta, sarılarıyla, birlikdə, cəfəri, ədviyyatlar, Sonra, çıxardın, ikiyə, bölün, sarılarını, qarışdırın, şirniyyat, təkrar, yumurtalara, doldurub, servis, içləri, hazırlanan, yumurtaları, qaşığının
BİZİ İZLƏYİN