• Yumurta dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12015

Tarix : 12.02.2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Yumurta,
Cəfəri,
Pul bibər,
İstiot,
Duz,
Zeytunyağı,

Hazırlanması:
Yumurtaları bişirin.
Cəfərini çox incə doğrayın.
İstərsiniz içinə fərqlı göyərtilər də qoya bilərsiniz.
Bişən yumurtaları ikiyə bölün və sarılarını çıxardın.
Sonra sarılarıyla birlikdə cəfəri, ədviyyatlar və yağı qarışdırın.
Son olaraq bir şirniyyat qaşığının yardımıyla hazırlanan içləri təkrar yumurtalara doldurub servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Yumurta, sarılarıyla, birlikdə, cəfəri, ədviyyatlar, Sonra, çıxardın, ikiyə, bölün, sarılarını, qarışdırın, şirniyyat, təkrar, yumurtalara, doldurub, servis, içləri, hazırlanan, yumurtaları, qaşığının
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN