Tərkibi:750 q toyuq ciyəri,
2 şorba qaşığı kərə yağı,
500 q quzu böyrəyi(ikiyə bölünmüş),
6 soğan,
2 bibər,
Hazırlanması:Toyuq ciyəri, quzu böyrəyi, soğan və yaşıl bibərlərin şiş çubuqlarına düzüb manqalda bişirilməyə hazırlanan bu yeməyi , bişirilmiş kartof və qarışıq salarla birgə servis edə bilərsiniz.
Orta boy bir tavada iki şorba qaşığı kərə yağı əridib toyuq ciyərini onun içinə əlavə edib 2-3 dəqiqə güclü atəşdə qovurun. Sonra kəfkir vasitəsi ilə çıxardıb artıq yağını süzün.
Soyumağa qoyun.
Manqalı rahatlayın.
Şiş çubuqlarına toyuq ciyərlərini , quzu böyrəklərini , soğanları, yaşıl bibərlər dilimlərini qarışıq düzüb əridilmiş kərə yağının yarısı ilə üzərlərini yağlayın.
Şişləri manqala yerləşdirib hər yanlarını qızardın.
Bişmiş kababları manqaldan alıb isti halda servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: toyuq, qarışıq, soğan, düzüb, çubuqlarına, yaşıl, servis, böyrəyi, ciyəri, qaşığı, şorba, bibərlər, soğanları, böyrəklərini, ciyərlərini, rahatlayın, süzün, çıxardıb, vasitəsi, artıq