• Şişdə toyuq ciyəri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 550

Tarix : 20-04-2016, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
750 q toyuq ciyəri,
2 şorba qaşığı kərə yağı,
500 q quzu böyrəyi(ikiyə bölünmüş),
6 soğan,
2 bibər,

Hazırlanması:
Toyuq ciyəri, quzu böyrəyi, soğan və yaşıl bibərlərin şiş çubuqlarına düzüb manqalda bişirilməyə hazırlanan bu yeməyi , bişirilmiş kartof və qarışıq salarla birgə servis edə bilərsiniz.
Orta boy bir tavada iki şorba qaşığı kərə yağı əridib toyuq ciyərini onun içinə əlavə edib 2-3 dəqiqə güclü atəşdə qovurun. Sonra kəfkir vasitəsi ilə çıxardıb artıq yağını süzün.
Soyumağa qoyun.
Manqalı rahatlayın.
Şiş çubuqlarına toyuq ciyərlərini , quzu böyrəklərini , soğanları, yaşıl bibərlər dilimlərini qarışıq düzüb əridilmiş kərə yağının yarısı ilə üzərlərini yağlayın.
Şişləri manqala yerləşdirib hər yanlarını qızardın.
Bişmiş kababları manqaldan alıb isti halda servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: toyuq, qarışıq, soğan, düzüb, çubuqlarına, yaşıl, servis, böyrəyi, ciyəri, qaşığı, şorba, bibərlər, soğanları, böyrəklərini, ciyərlərini, rahatlayın, süzün, çıxardıb, vasitəsi, artıq
BİZİ İZLƏYİN