Tərkibi:5 badımcan,
2 qırmızı bibər,
2 soğan,
3 acı bibər,
2 pomidor,
4 diş sarımsaq,
Üzəri üçün:cəfəri,
Hazırlanması:Badımcanları alacalı soyub duzlu suda saxlayın.
Yuvarlaq dilimlər halında kəsin.
Az yağda qızardın.
Qızartdığınız badımcanların artıq yağını kağız dəsmalın yardımı ilə aradan qaldırın.
Az duru yağda doğradığınız soğan ,qırmızı və yaşil bibər və sarımsaqları yaxşıca qovurun.
Pomidorları əlavə edin.
Pomidorlar tam əriyincə qızartdığınız badımcanların üzırinə alıb fırında bişirin.
Üzərini cəfəri ilə bəzəyin.
Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, yağda, cəfəri, badımcanların, doğradığınız, soğanqırmızı, yaşil, qaldırın, yardımı, yağını, kağız, dəsmalın, sarımsaqları, aradan, qovurun, fırında, üzırinə, bişirin, Üzərini, bəzəyin