• Fırında tərəvəzli badımcan resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14477

Tarix : 24.02.2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
5 badımcan,
2 qırmızı bibər,
2 soğan,
3 acı bibər,
2 pomidor,
4 diş sarımsaq,

Üzəri üçün:
cəfəri,

Hazırlanması:
Badımcanları alacalı soyub duzlu suda saxlayın.
Yuvarlaq dilimlər halında kəsin.
Az yağda qızardın.
Qızartdığınız badımcanların artıq yağını kağız dəsmalın yardımı ilə aradan qaldırın.
Az duru yağda doğradığınız soğan ,qırmızı və yaşil bibər və sarımsaqları yaxşıca qovurun.
Pomidorları əlavə edin.
Pomidorlar tam əriyincə qızartdığınız badımcanların üzırinə alıb fırında bişirin.
Üzərini cəfəri ilə bəzəyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, yağda, cəfəri, badımcanların, doğradığınız, soğanqırmızı, yaşil, qaldırın, yardımı, yağını, kağız, dəsmalın, sarımsaqları, aradan, qovurun, fırında, üzırinə, bişirin, Üzərini, bəzəyin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Hesenova
cox dadli gorsenir
19 sentyabr 2015 19:06
1
HAMIYA NUS OLSUN!
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN