• Soyutma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7431

Tarix : 17.12.2015, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Qoyun əti – 217q,
baş soğan – 30q,
pomidor – 280q,
xama 30q,
duz,
istiot.

Hazırlanması:
Soyutma hazırlamaq üçün qoyun əti 0,1-0,5 kq tikələr şəklində doğranır. Sonra bu tikələr suda bişirir. Bişdikdən sonra soyutma əti bulyondan çıxarıb soyudulur. Soyutma Süfrəyə verdikdə soyuq qoyun ətinin 2-3 mm qalınlığında doğranır və boşqaba qoyulur. Bunun yanına girdə doğranmış pomidor və çöp şəklində soğan düzür. Hazır xörəyin üstünə xama tökülür.

Nuş olsun!

Etiketlər: Soyutma, doğranır, qoyun, tikələr, soğan, şəklində, pomidor, soyutma, ətinin, soyuq, yanına, Bunun, boşqaba, qoyulur, qalınlığında, girdə, üstünə, tökülür, xörəyin, Hazır
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica