Tərkibi:Qoyun əti – 217q,
baş soğan – 30q,
pomidor – 280q,
xama 30q,
duz,
istiot.
Hazırlanması:Soyutma hazırlamaq üçün qoyun əti 0,1-0,5 kq tikələr şəklində doğranır. Sonra bu tikələr suda bişirir. Bişdikdən sonra soyutma əti bulyondan çıxarıb soyudulur. Soyutma Süfrəyə verdikdə soyuq qoyun ətinin 2-3 mm qalınlığında doğranır və boşqaba qoyulur. Bunun yanına girdə doğranmış pomidor və çöp şəklində soğan düzür. Hazır xörəyin üstünə xama tökülür.
Nuş olsun!
Etiketlər: Soyutma, doğranır, qoyun, tikələr, soğan, şəklində, pomidor, soyutma, ətinin, soyuq, yanına, Bunun, boşqaba, qoyulur, qalınlığında, girdə, üstünə, tökülür, xörəyin, Hazır